Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Extra
Rovaniemi Airport
Santa Claus Village
Kaart

Rovaniemi is een prachtige, maar helaas nog door veel mensen niet ontdekte plaats in Fins Lapland. Rovaniemi staat uiteraard in de eerste plaats bekend als de verblijfplaats van de Kerstman, maar dat is lang niet alles. Rovaniemi en omgeving hebben haar bezoekers namelijk heel wat moois te bieden. Denk maar eens aan prachtige natuurparken, verschillende mogelijkheden om te wintersporten en ga zo maar door. Daarnaast beschikken gasten van deze regio over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een sneeuwscooter te huren om mooie, uitdagende tochten mee te ondernemen.

 

Al deze verschillende mogelijkheden zijn natuurlijk bijzonder leuk, maar veel mensen hebben er geen idee van hoe ze zich in deze streek moeten oriënteren. Indien dat ook bij u het geval is kunt u gebruikmaken van onderstaande kaart. De kaart op deze pagina biedt onze bezoekers namelijk heel wat interessante mogelijkheden. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat u perfect een goed beeld kunt krijgen van de omgeving van Rovaniemi. U kunt door gebruik te maken van de kaart zeer eenvoudig bepalen waar er zich bepaalde natuurparken bevinden en ook het uitstippelen van een trip is geen enkel probleem.

 

Verder kan deze kaart eveneens interessant zijn voor mensen die nog geen idee hebben van waar ze hun accommodatie precies willen boeken. Wilt u graag een hotel, appartement of vakantiehuisje in het centrum van Rovaniemi of toch maar liever ergens erbuiten? Het is allemaal mogelijk en door gebruik te maken van onderstaande kaart ook nog eens zeer eenvoudig!

Kaart van Rovaniemi:

 
Grotere kaart weergeven

 

© 2010 - 2013 Rovaniemi.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links