Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Extra
Rovaniemi Airport
Santa Claus Village
Uitgaan

Wintersport en uitgaan, het blijft een beetje een vreemde combinatie, maar toch biedt de winter een uitermate gezellig decor om heerlijk aan de haard een biertje of een wijntje te drinken. In ieder geval vertellen we u op deze pagina graag meer over de uitgaansmogelijkheden van het Finse plaatsje Rovaniemi.

 

Er dient rekening mee gehouden te worden dat Rovaniemi niet bijzonder groot is en alle uitgaansgelegenheden zich dan ook in het centrum bevinden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor wie het Finse nachtleven in wil duiken, maar waar je absoluut geweest moet zijn is "Doris Night Club". Het is een club waar heel wat jongeren van waar dan ook samenkomen en waar steevast de beste en meest opzwepende muziek wordt gedraaid. Absoluut een aanrader dus.

Voor wie het allemaal iets rustiger mag zijn is er "Café Trivoli". Café Trivoli is een studentenbar die geopend is van woensdag tot en met zaterdag. Er wordt vaak live muziek gespeeld, maar dat zorgt er eveneens voor dat de inkom vaak betalend is. Last but not least is er ook nog Oluthuone. Oluthuone is de place to be wanneer u vooral met de locals wil socializen. Een koud biertje uit binnen en buitenland smaakt hier overheerlijk en op zondag is ook het terras zeker een aanrader.

© 2010 - 2013 Rovaniemi.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links