Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Winkelen

Net zoals op de meeste andere wintersportbestemmingen is het ook in Rovaniemi niet uitgesloten dat u op een bepaalde dag eens niet zult kunnen wintersporten. Wie weet laat het weer dit niet toe of heeft u wel eens helemaal geen zin om te wintersporten. Dan kan het interessant zijn om te weten welke mogelijkheden u heeft om te winkelen in Rovaniemi.

 

Hoewel je er als vanzelfsprekend geen gigantische winkelcentra terug zal vinden, kan je weldegelijk interessante aankopen doen in het Finse Rovaniemi. Verdeeld over de stad liggen er namelijk verschillende winkels die ambachtelijke producten produceren van een zeer hoge kwaliteit. Taiga-Koru Oy is zo één van die winkels / ateliers. In principe is het een atelier dat in handen is van twee goudsmeden, die reeds meer dan 20 jaar werkzaam zijn in Lapland.

Alle creaties van de twee goudsmeden zijn gebaseerd op de natuur van Lapland en het rijke culturele erfgoed van de omgeving. Het loont zeker en vast de moeite op er even halt te houden en al het moois te aanschouwen. Hou er wel rekening mee dat dergelijke zaken vaak niet meteen goedkoop zijn. Rovaniemi beschikt verder evenees over de noodzakelijke winkels om u te voorzien van eten en drinken, wanneer u bijvoorbeeld een vakantiewoning of appartement heeft geboekt.

 

© 2010 - 2013 Rovaniemi.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links